Presentaties conferentie 10-14 Onderwijs

Er was een mooie opkomst en grote betrokkenheid van een zeer gemêleerd gezelschap van geïnteresseerden en actieve participanten op onze landelijke conferentiedag 10-14 Onderwijs op 28 september jl.. We kijken terug op een informatieve, kwalitatieve en zeer inspirerende netwerkmiddag in de gastvrije en goed georganiseerde locatie van Academie1014. De meeste presentaties van deze conferentie kun je hier vinden.

We hopen dat je weer op de hoogte bent van alle actuele ontwikkelingen en voldoende bagage mee hebt terug kunnen nemen  jouw eigen onderwijspraktijk.

SOOOOL10-14 is inmiddels een echte leergemeenschap geworden waar we kennis delen met elkaar en met bezoekers. We houden onze ogen en oren altijd wijd open voor wat er beter kan. We ontvangen allerlei visite die geïnteresseerd is in wat we doen. Zo krijgen we ook feedback. Soms van dichtbij, soms...

Lees verder

De scholen 10-14 Onderwijs hebben het idee omarmd van een collegiale audit in de vorm van een “friendly visit”. 10 Initiatieven zijn dit schooljaar actief, voorzien van behulpzame instrumenten, aan de slag met de uitvoering hiervan. Ondersteuning wordt gegeven vanuit het Lerend Netwerk, maar ook SLO is bereid om terzijde...

Lees verder

10-14 Onderwijs heeft de afgelopen 15 jaar veel ontwikkeling doorgemaakt. Een zoektocht vanaf de start naar de behoeften van de leerlingen in hun leerproces, zeker in de overgang POVO. Aangevuld en onderbouwd met onderzoek startten de eerste pioniers vanaf 2012 met nieuwe onderwijsvormen.

Lees verder

Door de pandemie zijn we elkaar de afgelopen jaren letterlijk uit het oog verloren. Het nieuwe jaar geeft gelukkig weer nieuwe kansen! Fysieke ontmoetingen gaan weer opgestart worden. Activiteiten vinden weer plaats.

Lees verder