Presentaties conferentie 10-14 Onderwijs

Er was een mooie opkomst en grote betrokkenheid van een zeer gemêleerd gezelschap van geïnteresseerden en actieve participanten op onze landelijke conferentiedag 10-14 Onderwijs op 28 september jl.. We kijken terug op een informatieve, kwalitatieve en zeer inspirerende netwerkmiddag in de gastvrije en goed georganiseerde locatie van Academie1014. De meeste presentaties van deze conferentie kun je hier vinden.

We hopen dat je weer op de hoogte bent van alle actuele ontwikkelingen en voldoende bagage mee hebt terug kunnen nemen  jouw eigen onderwijspraktijk.

Op 12 februari was de eerste online themasessie voor projectleiders en locatieleiders met dit keer als thema werving, aannamebeleid en relatie met scholen in de regio. Een geanimeerd gesprek waarin vragen aan bod kwamen over hoe de werving voor nieuwe leerlingen werkt, wat dat doet in de relatie met andere...

Lees verder

Op dinsdag 9 april is er een inspiratiesessie voor bestuurders van het Lerend Netwerk 10-14 / 0-18 Onderwijs. Trudie Schils, hoogleraar onderwijseconomie, verzorgt een presentatie over het vernieuwen van onderwijs in Nederland. Daarna zal er gezamenlijk gewerkt worden aan een ‘advies voor een nieuwe minister’.

Lees verder

Afgelopen jaar zijn er bij wijze van pilot een aantal collegiale visitaties uitgevoerd in de vorm van ‘Friendly Visits’. Dit najaar hebben de scholen die hieraan meededen deze bezoeken geëvalueerd en op de conferentie zijn al resultaten gedeeld. Ook zijn er aanbevelingen gedaan waarmee het Lerend Netwerk aan de slag...

Lees verder